• СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ТЕХНІКА
  • Автомобильна та дорожно-будівельна техніка
  • Будівництво
  • Земельні ділянки для с/г виробництва
  • Земельні ділянки для будівництва
  • Будівельні матеріали
  • Видобуток води та джерела
  • Родовища та корисні копалини
Агентство Марком на конференції М'ясо та м'ясопереробка 2016

Агентство "Марком" на конференції "М'ясо та м'ясопереробка 2016"

17/03/2016

17 березня 2016 року в Києві відбулася конференція "Wurst Tech", присвячена одному з провідних напрямків харчової промисловості - м'ясу та м'ясопереробці. Директор агентства "Марком" Валерій Берлет виступив експертом та модератором дискусії, присвяченій розвитку внутрішнього ринку України та виходу на зовнішні ринки збуту. Під час дискусії були розглянуті питання 1) взаємовідносин держави (Держспоживстандарту) і приватного бізнесу при переході на стандарти ХАССП, 2) споживчих переваг та найбільш перспективних сегментів м'ясних виробів, 3) можливостей та ризиків, пов'язаних з договором про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС, 4 ) комунікації з зовнішніми партнерами на найбільш перспективних ринках Близького Сходу, Азії та Африки.

Учасники конференції мали можливість не лише задати питання експертам ринку (представникам державних структур, роздрібних мереж, галузевої асоціації УКАБ, профільним юристам, іноземним покупцям), знайти нових ділових партнерів, але і обговорити актуальні теми бізнесу в неформальній атмосфері.